Terras

AWARD VERKIEZING
HET GEZELLIGSTE TERRAS VAN ANGERLO
 
Beste inwoners van Angerlo,

De voorgaande Halfvastenoptochten waren de weergoden ons goed gezind, en konden we met zijn allen genieten van een schitterende Halfvastenoptocht.

Ook dit jaar gaan we er van uit dat de zon strak aan de blauwe hemel staat, en dat we wederom kunnen genieten van een zonnig Halfvastenweekend.
Dus heel gezellig met vrienden en familie vertoeven op het geïmproviseerde terras, en met zijn allen genieten van een heerlijke BBQ, zelfgemaakte hapjes en drankjes.

De afgelopen jaren zaten de terrassen langs de route dan ook weer overvol, en natuurlijk vragen we ons weer af, welk terras verdient dit jaar de Award Verkiezing 2020.
Een deskundige jury zal de terrassen dan ook objectief gaan beoordelen op originaliteit, gezelligheid en gastvrijheid.

In 2019 mocht Prins Dirk Willem den 1ste van Cv de Deurdouwers de wisselbeker van ‘’Het Gezelligste terras van Angerlo’’ in ontvangst nemen.

Hopelijk dat we dit jaar meerdere nieuwe terrassen mogen begroeten zodat de juryleden dit jaar een dagtaak zullen hebben om deze op een objectieve wijze te kunnen jureren.

De uitverkiezing zal om 16.30 uur plaatsvinden in de grote feesttent, en een daverend applaus van het feestend aanwezige publiek zal u deel zijn.

Wij hopen uiteraard op een zonnig en gezellig weekend en hopen dat u de Halfvastenorganisatie gaat verrassen met kleurrijke, ludieke, gastvrij maar tevens gezellige terrassen.

Met Halfvastengroet,

Wim Hermans & Tonny Meijer (Commissie terrassen)

 

 

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image