*** LET OP: BIJ VERKEERD INSCHRIJVEN IS ER GEEN JURERING *** 


 

Hoofdsponsoren

Klok.jpg
Vanaf heden te koop:
Halfvasten vlag
€ 15,--
(exklusief verzendkosten)
 
 

Terras

 

VERKIEZING HET GEZELLIGSTE TERRAS VAN ANGERLO

 

Beste inwoners van Angerlo,

Ook dit jaar willen we het liefst allemaal naar buiten om zoals voorgaande jaren van een (zonnige) Halfvastenoptocht genieten.

Gezellig met vrienden en familie vertoeven op je geïmproviseerde terras, en met zijn allen genieten van de heerlijk zelfgemaakte hapjes en drankjes.

De afgelopen jaren zaten de terrassen langs de route dan ook weer overvol, dus ook dit jaar vragen wij als organisatie ons af, welk terras is dit jaar nu het gezelligst en gastvrij.

 

Ook dit jaar is er dan weer een heuse verkiezing, en wel:

‘’Het Gezelligste Terras van Angerlo langs de Optocht route’’.

 

Een deskundige jury zal de terrassen dan ook objectief gaan beoordelen op originaliteit, gezelligheid en gastvrijheid.

Natuurlijk is er ook dit jaar een schitterende prijs aan verbonden, de  Award Verkiezing ‘’Gezelligste terras van Angerlo’’

Vorig jaar mocht groep van Jan Sweers (Dorpsstraat) de Award 2018 ‘’Het Gezelligste terras van Angerlo’’ in ontvangst nemen.

De uitverkiezing zal om 16.30 uur plaatsvinden in de grote feesttent, en een daverend applaus van het feestend aanwezige publiek zal u deel zijn.

Wij hopen uiteraard op een zonnig en gezellig weekend en hopen dat u de Halfvastenorganisatie gaat verrassen met kleurrijke, ludieke, gastvrij maar tevens gezellige terrassen.

 


Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image